zondag 7 februari 2010

een heel jaar kerst

Wij slapen nu al weer een tijdje op de zolder. We hebben in onze woning eigenlijk 3 slaapkamers op de eerste verdieping, maar we hebben de kleinste "omgetoverd"tot badkamer. Omdat Jack een enorme stripboekenverzameling heeft, en hij daarvoor op zolder een prachtige oplossing heeft gemaakt (laat ik zeker nog wel eens zien!) , zijn wij daar maar gaan slapen (en dat terwijl ik dat eigenlijk nooit meer wilde!!) Maar eerlijk is eerlijk: het bevalt goed!

Toen ik de foto's in Kees kamer maakte besefte ik: wat veel van Ikea! Maar ook: veel van de kerstafdeling (de herten en het vogeltje  bijvoorbeeld!)  Ik hou toch ook wel erg van glim! Overal in ons huis kom je items tegen die gewoon stiekem van de kerstafdeling komen. Zo ook de engeltjes bij ons bed. Achter die stripboekenwand zit veel ruimte om spullen op te ruimen, ideaal. Maar ik kon het echt niet over mijn hart verkrijgen om die schattige engelen erachter "te douwen". (o gos, er liggen wel veel hazen, kippetjes. pietjes, Sinten en een  kindje Jezus achter bedenk ik me nu.....Niet aan denken, kan toch moeilijk het hele jaar met al die zooi zitten pronken!)


 De engelen mogen blijven, in ieder geval! Zie je ze lekker liggen op die oude koffers?  (waar trouwens ook van alles inzit!)

11 opmerkingen:

oma leentje zei

Wat een heerlijk blog heb jij. Ga snel verder lezen. De kamer van Kees (supernaam) is ook prachtig. Fijne zondag groet van Leni

Anoniem zei

Prachtig zeg je oude koffers en engelen kunnen altijd,fijne zondag,groetjes Joke.

Home and Lifestyle zei

Leuk die koffers hè, ze staan bij mij ook op de slaapkamer! Die engeltjes kunnen wat mij betreft niet alleen met de kerst (er zit gelukkig geen kerstverlichting op hi hi)!

Fijne zondag nog!

Groetjes, Ingrid

It's me zei

Oooooooooooo leuk die koffers !!

En dan de engelen.geweldig !

Prettige zondag nog!

Zo leuk jouw blog!

Groetjes Ria

Patricia zei

Ow heerlijk, een beetje rommelen... je verhalen lezen ook zo lekker!! De engeltjes zijn echt schatjes!! En ze staan heel erg mooi op die koffers (die trouwens ook helemaal geweldig zijn...)

Liefs Patricia

Claudia B. zei

Ik heb ook zo'n engel maar heb hem opgeborgen... mmm als ik dit zo zie had ik hem (of haar?) ook wel kunnen laten liggen! Had geen reactie gegeven bij kees haar kamer maar wat is hij leuk! gewoon jammer dat mijn kinderen al weer wat ouder zijn. De jongste wil gelukkig nog steeds roze :-)

Groetjes en geniet van je zondag!
Claudia B.

Loveforpiemonte zei

Ik ben ook gek op oude koffers, ze zijn altijd decoratief en handig om allerlei spulletjes in op te bergen.
Groetjes madelon

Irma zei

Kan toch hartstikke goed zo boven op de koffers, ziet er gezellig uit hoor.

Fijne zondag verder
Groetjes
Irma

Jolanda zei

Wat een schatten, zonde om ze het hele jaar weg te stoppen. Ze zien er gezellig uit zo samen!
groetjes Jolanda

Josephine zei

Prachtige oude koffers Nieneke, en die lieve engeltjes horen daar gewoon bij. Zo lekker eigenwijs ze naar buiten kijken, werkelijk enig!

Lieve groet, Josephine

The Old and the Beautiful zei

Ik heb ook oude koffers op mijn slaapkamer (op de kast dan weliswaar) én een glim engeltje (niet zo groot weliswaar) dus wat mij betreft lekker laten liggen. Kan best ;-)
Kees's kamertje is ook een snoepie.
Fijne week!
Groetjes,
Gonda