zaterdag 14 september 2013

Niks nieuws

 
We zitten er nu weer wat vaker, dus je zou het bijna vergeten....
Maar ook in onze woonkamer is van alles gebeurd!
 
Net als in de keuken, heeft Jack al het schilderwerk aangepakt. Van roomwit zijn we overgestapt naar wit-wit. (het houtwerk en het plafond.) De muur is nu "Gape cod grey".
 
Alles moest de kamer uit, want ook het plafond is gedaan. We hadden altijd , een weliswaar super originele maar ook beetje te grote, kast staan. Jack was er stapelgek op, mede omdat het een heidens karwei was hem op te knappen. In het verleden hebben we al heel wat keren hier een discussie over gehad, met steeds dezelfde uitkomst; de kast bleef staan!
 
Met weliswaar pijn in ons beider hart (ja, ook dat van mij...) hebben we nu toch de knoop doorgehakt. De super originele kast was er uit en wat een ruimte!
 
DIT is onze nieuwe muurvulling.
De IXXI is opgeschoven, eronder de oude scheepskist met erop ons kijkkastje ( met vakantieherinneringen) Niks nieuws dus, maar wat een verandering!
 
 
 

4 opmerkingen:

Indruk zei

je schrijft dat je bent overgestapt naar wit-wit maar aan de verfomschrijving cape cod grey en het plaatje te zien is je muur nu grijs toch? Mooi staat het. Soms zie je dat iets wegdoen ook een hele verandering kan zijn en je kamer weer als nieuw lijkt toch? het ziet er mooi uit, die kist is ook erg gaaf zo. Fijne dag, Pascale X

Alie zei

Hier staat ook al 20 jaar een mega-kast in onze kamer. Het is een prachtige antieke kast, maar ik wil nu weleens wat anders. Ik zie er alleen als een berg tegenop, omdat hij tjokvol met spullen zit en waar moet je daar weer mee naar toe? De andere kast staat al klaar, maar ik moet even zin krijgen.

lia zei

Moet even denken wat voor kast het ook alweer was. Zal eens wat terug scrollen.
Maar die foto's is wel erg leuk daar..

Corine(THUIS) zei

Was dat die kast met ronde vormen? De kleur op de muur is prachtig.. Bevalt hier ook prima! Leuk die hele fotocollage :-))