woensdag 10 oktober 2012

Appels

 
Eerst ga je appels plukken....
 

 
en vervolgens maak je er heerlijke chips van
( 100 graden, 90 minuten)
 

 
of een potje appeltaart
 
( 3/4 van een potje vullen met appel, kaneel, rozijn en een beetje citroensap,
3 eetlepels gelijke delen bloem en suiker,
1 lepel boter een uurtje in een koude oven op 175 graden)
 
Smullen maar!

7 opmerkingen:

Sabine zei

Het ziet er heerlijk uit, krijg spontaan trek in appeltaart. Geniet er maar flink van.Liefs sabine

What's in a day zei

Wat heerlijk, appels plukken, dan chips maken en ook nog eens appeltaart bakken.
Leuk zo'n potje appeltaart..ook leuk om cadeau te geven.


Lieve groetjes,
♥Eefie

Kom Achterom zei

Wat een leuk idee potje appeltaart! ga ik eens proberen hoor!
fijne dag
Yolanda

Corine(THUIS) zei

Een potje appeltaart?? Hoef je al die ingrediënten dan niet te roeren??
gewoon zo in de oven...
Heel apart!
Stoere vent die appelplukker!!

Mariska zei

Wij hebben vanmiddag appeltaart in een potje gemaakt, wel even doorgeroerd toen de boter was gesmolten...maar we hebben hem met smaak opgegeten. Voor herhaling vatbaar en dan lekker meenemen naar het bos en op een bankje in de zon opeten, het liefst nog een beetje warm!!

hokje zei

Wat ziet dat potje appeltaart er gezellig uit!

Fijne avond. Groeten, Miranda

Anoniem zei

Hier snap ik niets.
Hoe werkt dit dan en hoe eet je eet?

Gr. Ellen