zondag 13 maart 2011

"Luie"zondag..


"En wat zijn wij aan het doen???"
In pyjama samen onder een dekentje...


Tja, Jack had ook al gezegd dat de nieuwe opstelling weliswaar leuk staat maar minder praktisch zit..
(nekverrekkingsklachten kreeg ie ervan)
dus, .O.K,  ik zet de grote stoel wel weer wat meer recht voor de t.v.De twee stoelen heb ik nu dus weer omgeruild, en eerlijk is eerlijk ,dit ZIT beter...


Ik kreeg trouwens nog een vraag over het schilderij.
Dat zijn wij inderdaad,  voor de Towerbridge in Londen.
We zijn daar ruim 3 jaar geleden geweest, met z'n tweeën, en het was helemaal super. Toen hebben we gezegd: "Zo'n weekend weg met z'n tweeën moeten we vaker doen"maar inmiddels is nummer twee er ook en is het er nooit meer van gekomen. De meeste mensen die hier al wat langer meelezen kennen mijn weg-met- de- vakantie(hier lees je er alles over) tegenzin, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dat vooral met de (kleine) kinderen te maken heeft. Er liggen stiekem al wel plannen voor in de toekomst....
En nu  zijn we ook druk bezig iets te regelen zodat we binnenkort eindelijk samen naar Barcelona kunnen, een lang gekoesterde wens...

Ik stort me strakjes in de drukte van de Ikea, want ik ga een groot bed kopen voor mijn kleine man...Jaha, het is bijna niet te geloven, maar de luiers zijn vervangen voor onderbroeken!!!!
Dat betekent dat ons aankomend weekend een klus-weekend te wachten staat
 en jullie binnenkort de foto's...Fijne dag allemaal!!


18 opmerkingen:

Marieke Reintjes zei

Hé Nieneke, ja die vraag kwam van mij, het is heerlijk met z`n tweeen weg, maar ook wij doen het veel te weinig, of je gaat met het gezin..
Ja, wat gaat het snel met de kids hé, wij zijn alweer met een tienerkamer bezig...en alle perikelen die daar mee samen hangen,mhmhmh...
Groetjes en geniet van de zondag, Marieke

Unknown zei

Kleine mannen worden grote kerels...zomaar...vanzelf ;)! En dan gaat het spul ook alweer wat beter mee op vakantie hoor ;)))
Lekker zondag!!

Liefs,
Lynda

It's me zei

Ja mam kleine ventjes worden stoere kerels !!...succes bij Ikea...jij liever dan ik....xxx....

Alle mooie dingen zei

ohhh barcelona... een heerlijke stad.. gaudipark, sagra de famiia, rondtoer met de bus, voor manlief misschien het voetbal maar vooral de sfeer...zo veel mooie gebouwen.. en die tapas.... ohhh heerlijk lekker van genieten
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Mirella zei

ooohhh... heerlijk zo'n luie zondag ;-)
En een weekend weg.. heerlijk !! Wij zeggen dat ook zo vaak, maar komt er nooit van hier. Net als uit eten gaan met z'n 2en.. Jammer eigenlijk he?

Veel plezier bij Ikea ;-)

Unknown zei

Kom via via bij je aanwaaien!! Leuke blog en leuke ideeen zie ik bij je...Ga je volgen!
Groetjes Greta

Home and Lifestyle zei

Barcelona staat hier ook op het wensenlijstje, het lijkt mij een prachtige stad. Met oudere kinderen is het nadeel dat je niet meer helemaal kunt kiezen voor je eigen ideale vakantie, gelukkig zijn we er dit jaar weer heel aardig uitgekomen...nu maar hopen dat het ons allevier gaat bevallen.

En...geslaagd bij Ikea? Wij wonen er dichtbij, ik kan er op de fiets naar toe (niet voor een bed hoor hi hi) en dat is ideaal, zo kunnen we altijd gaan op tijden dat het er nog rustig is.

Een fijne zondag nog! Lieve groet, Ingrid

Jolanda zei

Leuk Barcelona, wij gaan naar Istanbul binnenkort. Bij mij zijn ze al wat groter en nog komt het er vaak niet van hoor. We moeten het ook echt plannen.
Leuk weer een groot bed, spannend ook! Ben benieuwd naar de foto's!

hokje zei

Fijn zo'n luie zondag! Geslaagd bij Ikea?
Barcelona is echt een prachtig stad; dat wordt genieten.

Fijne avond,
Miranda

La Maison zei

Is het gelukt met het bed?
In het begin is het zo zielig zo'n klein mannetje in een zo'n groot bed (vond ik)maar zelf is hij natuurlijk heel trots.
Leuk samen even weg, goed voor iedereen.

Groetjes
Hermine

Corine(THUIS) zei

Juist omdat je geen 'grote' vakanties neemt zijn zulke korte 2-persoonsreisjes extra waardevol, toch?! Die schatten onder het dekentje kunnen vast wel een paar dagen genieten van een verwennende oma..
Groeten, Corine

Eline Du Mongh Photography zei

Spijtig dat je niet meer weg kan met je 2tjes, het zou wel super zijn.
En romantisch.

Groetjes
Eline DM*

Karin zei

Doen hoor, Barcelone, prachtige stad en met z'n tweetjes is een puik idee. Wij ropen ook ieder jaar dat we een weekendje weg moeten regelen maar op de een of andere manier schiet het er telkens bij in, misschien moet ik er toch maar eens seriues voor gaan zitten. Maar ja dan staan er weer allerlei andere plannen op stapel, zoals de buitenboel die moet worden geschilderd, een kamer renoveren waar de slaapkamer van zoonlief moet gaan komen en....ach het zal er ook dit jaar wel weer niet van komen ;)

alma zei

Kleine mannen worden groot en voordat je het weet scheuren ze de straat uit....
Nu nog lekker onder een dekentje naar de tv kijken. Geniet er lekker van :)

Ik vind dat schilderij erg leuk van jullie in Londen. Heerlijk zo'n stedentrip. Barcelona is echt geweldig!

Lieve groet
Alma

katja-Mariska zei

Ook wij gaan te weinig samen weg terwijl als we dat doen we daar echt een oppepper van krijgen.
En is het gelukt met het grote bed in de Ikea drukte pff.
Liefs Katja

Claudia Leertouwer zei

Ik herken dit wel. De leukste opstelling wil niet altijd de handigste zijn en daar word ik door mijn huisgenoten dan ook op gewezen!

Floor zei

Ja je moet het echt doen hoor die weekenden weg want voor je het weet ben je uit elkaar gegroeid en dan hoeft het niet meer , ik ging ook nooit toen de kinderen klein waren maar dat is stom want ze kunnen best een weekend zonder je maar ik begrijp je tegenzin dus wel want ik kon het ook niet . Maar niets zo goed voor je relatie .
1 april zit ik in Barcelona !!! zo leuke stad ....

Floor zei

Dat meen je niet 1 april ! Wij ook ! Van waar vlieg je ?
Nou zeg das toch ook toevallig ......
goed hoor een weekend zonder kids dat zal je goed doen !