woensdag 28 juli 2010

Vandaag ( na 2 dagen jekkeren in het toilet en dweilen, stoffen, dweilen, zuigen, dweilen...) hebben we het lijstje met de uitjes er maar weer eens bij gepakt.

En vandaag ging de reis naar..

vroegere tijden...

Kees in een Volendammer(???) kostuum in het Zuiderzeemuseum.
We hebben enorm gelachen want ze had vlak hiervoor een mondharmonica gekocht in het winkeltje. Ze week niet meer van zijn zijde en we hebben haar  na een nummertje of 8  bijna mee moeten sleuren...
en de omstanders maar lachen..
 

In de speeltuin..

 
En kijk "mijn"wasrek staat hier in ieder tuintje...

Ik heb in het winkeltje ook nog wat leuks gekocht voor een Give-Away! Ik heb nu bijna 100 volgers en ook bijna 100 berichten geplaatst; een goede aanleiding voor een Give- Away lijkt me?! Binnenkort laat ik het zien....


15 opmerkingen:

Kom Achterom zei

Wat een gezelligheid daar ennuhhh nu krijg je straks een heel muzikale meid op smartlappen niveau hihih kan erg leuk zijn hoor die van mij heeft op 8 jarige leeftijd leren harmonica spelen ook na aanleiding van een harmonicadag en een oude man woonde 3 straten verderop en deze wilde haar het wel leren tot haar 12e en toen werd hij erg ziek. jammer maar mijn dochter speelt nog steeds af en toe een nummertje hihii
Je halletje is prachtig zeg! Ik zag net dat je ook zo'n kapstok of kastje of wat is het eigenlijk hebt Wit staat toch ook wel heel mooi!!
Fijne avond Yolanda

Muisje zei

Wat een leuke foto´s.
Heerlijk om lekker samen te ontspannen.

Groeten Herma

Home and Lifestyle zei

Een gezellige dag zo te zien...en je bent helemaal van deze tijd met je wasrek, hier hebben ze het blijkbaar overal!

Een een give away....leuk!!!! Ik hou je blog in de gaten!

Lieve groet, Ingrid

Unknown zei

Jullie hebbem vast een fijne dag gehad. De foto's zien er tenminste wel zo uit.
Leuke foto van je dochter.
Groetjes Brigitte

Bonjade zei

Een hele goede reden zou ik zo zeggen;)
Van harte met zoveel volgers......dik verdiend.
Enne ik zie dat je je nog heerlijk kind kunt voelen daar op de schommel....top zeg....
Ja zo'n wasrek heb ik ook......love the old ones.....
Liefs

His zei

Leuke foto's, zo te zien hebben jullie een gezellige dag gehad :)

Unknown zei

dat wasrek....*zucht*...heb nog ERGENS een bouwplan voor zo'n ding liggen, zou manlief wel "even"maken.....komt uit de Landleven geloof ik...van 2 jaar geleden!!!!!!!!!!!!! *kuch*;)

Leuke dag gehad lijkt me???

Groetjes
Lynda

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Hallo Nieneke,

Even terug stappen in de tijd, en nog wel in klederdracht. Goed bewaren deze foto. Jullie hebben een prachtige dag gehad, wat is het een leuk museum he. Wij zijn er kortgeleden geweest ivm. met mijn werk. Wij hebben filmopnames gemaakt in het schooltje en de slagerij ivm. een filmproductie voor het museum waar ik werk. Was ook weer een dagje geschiedenis snuiven. Het is er echt fantastisch,

groetjes Pauline, p.s. wat een leuke foto,s

It's me zei

Wat een gezellig dagje uit Nienke....met het gezinnetje......ziet er leuk uit hoor......geniet maat lekker.....fijne vakantie verder......liefs Ria.....

Pierelantijntjes zei

Wat een geweldige foto's! Ook die van Kees met haar mondharmonica is super leuk. Kan me voorstellen dat dat dikke pret was. Wij zijn vorig jaar geweest, en wat vond ik het heerlijk daar. (de kids ook trouwens hoor, haha) Al dat ouderwetse gedoe. Ik heb mijn hart op kunnen halen daar. Het wasrek hebben we ook op de foto gezet om nog eens te maken.
Groetjes van Ester

G-STYLE zei

Prachtige foto's en zo herkenbaar hoe jullie je vakantie vieren , zo deden wij het ook jaren . Nu de kinderen ouder worden en ook zelfstandig weggaan met vriendinnen is de lijst met uitjes korter maar af en toe gooien we er een dagje stad, winkelen , uit eten , bioscoopje tussendoor en slapen heerlijk s'avonds in ons eigen bed.

Gisteravond de vuurkorf aan met marsh mellows erboven en niet onbelangrijk onze klussenlijst voor buiten wordt al aardig wat korter en dat is ook een heerlijk gevoel.

Fijne dag nog Nieneke , lieve groet Gea

Unknown zei

Wat een heerlijke foto's. Kees genietend van de aandacht en haar nieuwe mondharmonica... Ik moet nog een weekje werken en heb dan ook vakantie, kijk er echt naar uit en zeker als ik dit zo lees en zie!
Geniet nog maar even lekker van jullie vrijheid en je heerlijke gezinnetje.

Groetjes Karin (MOOI)

Unknown zei

Bedankt voor je lieve reactie!
Ik ben inderdaad net nieuw en vind het nu al heel leuk en gezellig. Niks mooier dan zo ideetjes opdoen en de gezelligheid en belevenissen van anderen mee te maken. Zelf ben ik nog wat aan het 'stoeien' met de indeling van mijn site. Ik hou namelijk helemaal niet van oranje en de titels blijven in het oranje staan...wat ik ook doe.
Het is bijna weekend en het weer schijnt mooier te worden; kortom weer tijd om te genieten buiten!
Lieve groetjes van Karin

Unknown zei

Hoi Nieneke,
Idd een heerlijk weekend voor de boeg. Vandaag was een heerlijke dag, gezellig bij mijn vriendin. Nu heerlijk samen weekend met mijn vriend en dat is altijd weer fijn om samen te zijn! Hoe staat het met jullie lijst met uitjes? Staat er voor het weekend nog wat op het programma? Ik wens jullie in iedergeval een gezellig weekend!

Willy zei

Fijn om zo even met je gezin terug in de tijd te gaan. Leuke foto's. Wat staat je dochter de klederdracht leuk, ze had daar zo een dagje mee kunnen werken met haar mondharmonica.
Groetjes