zaterdag 8 mei 2010

Voor alle moeders...

Morgen weer moederdag...

Al jaren ben ik daar heel druk mee....
Niet zo zeer voor mijn eigen moeder, maar voor een stuk of 28 andere...

Het is elk jaar weer de grote vraag:
Wat gaan we dit jaar nu weer eens maken???

Geen gemakkelijke opgave want, het moet
1) zo weinig mogelijk kosten
2) de kinderen moeten er veel zelf aan kunnen doen (niet dat ik 28 ....'s in elkaar knutsel)
3) niet al te ingewikkeld
4) lief, leuk en schattig
5) beetje knap in te pakken zijn
-poeh-
Enne ik wil ook altijd nog een lief versje of liedje aanleren...

Ben benieuwd hoe al die 28 schatjes morgen hun liedje staan te zingen...
En of alle moeders blij zijn met hun .....

En of ik dan misschien dit jaar ook nog eens van (misschien 1???) van de moeders hoor:
"Het was weer een heel leuk cadeau en wat een leuk liedje heb je ze aangeleerd..."

(tip)


Fijne moederdag morgen!

O ja....Weet je wat ik van mijn schoonmoeder heb gekregen??
Dank je wel, lieve Dien. Tot morgen!

16 opmerkingen:

Unknown zei

Mooi blauw wit.
Jij ook een fijne moederdag.
Groetjes Btigitte

Stina zei

Ben wel héél benieuwd wat je met de kinderen gemaakt hebt.

Nog een fijne dag morgen groet stina

Jootje zei

bedankt voor je tip, je hebt gelijk, dat wordt zo makkelijk vergeten. fijne dag morgen!
groetjes van jootje.

Bizzy @ home zei

Ben benieuwd wat je met de kinderen gemaakt hebt. En goede tip, ik zal er ook om denken maandag.
Groetjes Renny

Claudia Leertouwer zei

Ik heb dan misschien wel niet tegen hun juffen van destijds gezegd dat ze moederdag zo goed hadden georganiseerd (ik heb echt geen idee meer) maar deze moederdagen staan me nog wel in het hart gegrift door dezelfde juffen.

Groeten,
Claudia

lia zei

Oh, ik vond dat juist altijd de mooiste moederdag. Toen ze nog klein waren en dan die zelfgemaakte spulletjes en eventueel een liedje. Wat ze niet allemaal altijd opzegde. Maar ik liet op school altijd weten dat ik er erg blij mee was. En heb een koffer vol moeder- en vaderdag kado's liggen. Goh, ik dwaal weer even helemaal terug in de tijd dankzij jou post. Leuk hoor.

Jij ook een hele fijne dag en ben benieuwd wat ze voor jou gemaakt hebben.

lieve groet Lia

It's me zei

Wat heb je nou gemaakt met je kindertjes???

Mooie schaal lieve schoonmoeder !!

Heel gezellig weekend ,enjoy !! lieve groetjes Ria

Pierelantijntjes zei

Mooi kado van je schoonmoeder. En ja, het is leuk als je inderdaad ook eens waardering krijgt voor wat je doet. Ik denk dat dat op veel scholen hetzelfde is hoor.
Fijne dag morgen.
Groetjes van Ester

Mayflower zei

Hoi lieve Nieneke, ik wens jou vandaag ook een onvergetelijke moederdag toe.
Hier doen wij niet meer aan moederdag, de mooiste tijd is toch de tijd dat de kinderen klein waren en met een zelfgemaakt kadootje en versje bij je bed stonden, dat is voor mij onvergetelijk en het maakte niets uit wat ze gemaakt hadden want alles was mooi.....omdat zij het gemaakt hadden met hulp van de Juf natuurlijk. Ik hoop ook dat je morgen heel veel blije moeders met complimentjes mag krijgen.
Ik heb genoten van je prachtige foto's en je bent ook al heerlijk verwend door je schoonmoeder, wat een mooie kadootjes.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Jolanda zei

Jij ook een hele gezellige dag vandaag en voor al die moeders, laat je waardering blijken aan de juf....ik weet alleen niet of ik dat vroeger heb gedaan. Het valt ook vaak in de meivakantie en is dus alweer ver weg als de kinderen weer naar school gaan....maar waardering is altijd fijn....dus bij deze alsnog!!!
lieve groetjes Jolanda

Jolanda zei

Ik kreeg altijd tranen in mijn ogen als de kids een versje of liedje zongen met moederdag. Maar de juf bedanken....echt vergeten, oooh wat erg!
Dochter heeft op school nog een moederdagkado gemaakt. Je snapt wat ik de maandag na de vakantie eerst ga doen. Bedankt voor de eye-opener!
Jij ook een fijne moederdag gewenst!
Jolanda

Karin zei

Die van mij heeft nog een week vakantie en nou kan ik wel doen alsof ik dan volgende week op het schoolplein de juf ga bedanken, maar ik weet zeker dat ik dat dan alweer vergeten ben (Alzheimer light jaja) en daarbij komt dat zoonlief van 9 alleen naar school gaat dus ik kom niet eens (meer) op het schoolplein.
Maar je hebt gelijk, ik kreeg vanochtend een prachtige frietzak uhhh puntzak uhh ding waar ik dan iets in kon doen of zo werd er bij gezegd. En het versje moest ik zelf maar lezen, duh voorlezen is kinderachtig. MAAR hij had wel heeeeel netjes geschreven (en da's heel wat voor die van mij). Dus bedank ik via jou hier en nu maar alvast ALLE juffen die zo hun best hebben gedaan!
Lieve groet!

kienkele zei

Hallo Nieneke, er wordt misschien inderdaad wel eens wat te weinig bij stilgestaan dat die juffen daar zoveel tijd aan besteden... Ik weet het van mijn schoonzusje, die ook kleuterjuf is. Het kadootje van je schoonmoeder is leuk! Fijne dag, lieve groet, Tineke

Bonjade zei

Je schoonmoeder is wijs met je...dat zie je zo........
Wat prachtig en een fijne moederavond nog.

Corine(THUIS) zei

Ik zit hier ook te piekeren of ik ooit de juf wel bedankt heb..(schaam,schaam) Dat schaaltje van je schoonmoeder..simpel en dus mooi!
Groeten, Corine(THUIS)

alma zei

OOOO Nieneke wat herkenbaar....Ik heb dit jaar ook 28 van die droppies in mijn klas en het was me weer een berenklus. Ik krijg standaard van 1 moeder een reactie. Het is een moeder waar ik nu het laatste kind (van de 4) van in de klas heb en haar reactie is altijd hartverwarmend!!!
Ik heb dit jaar een fotostandaard gemaakt van een grote steen als basis en dan van ijzerdraad een `spriet` waar je de foto in kon klemmen. Eerst heb ik de hele onderbouw op de foto gezet (ongeveer 150 kleuters) uitgeprint en gelamineerd. Het was een leuk cadeautje wat je in een papieren boterhamzakje met tekening kon verpakken... Ik ben benieuwd volgende week! Groetjes
ALma