maandag 8 maart 2010

cadeau

Ik was natuurlijk zelf enorm verwend, maar ik vind het eigenlijk nog leuker om cadeautjes te geven...
Jack maakt er vaak grapjes over..Het is me dan ook al meerdere keren gebeurd, dat ik een geweldig cadeau voor iemand had gescoord (vond ik dan vooral zelf, hè..) en dat ik  niet kon wachten  om het te geven....(moest ik bijvoorbeeld nog een keer op pad voor Sinterklaas cadeau's..)

Ach, er zijn ergere dingen, toch??

Ik maak er een soort sport van om precies het juiste, persoonlijke cadeau te vinden en ik vind het bijna NOG leuker om het mooi in te pakken! Ik heb dan ook een hele grote kast vol met linten, confetti, nepbloemetjes, papier, balonnen, roze- en blauwe muisjes, kaarten, labels, taartonderleggers, stickertjes etc etc....

cadeautje voor Jack's zusje..


cadeautje voor m'n neefje, die gek van dino's is...
Ik gebruik vaak folie over een andere kleur inpakpakpapier en stop daar dan iets tussen..(confetti, muisjes, nepbloemen, plastic beestjes..)

cadeautje voor z'n  broer (met confetti..)

Dit is een tasje voor baby Wout, aan het tasje hangen geplastificeerde vliegtuigjes. Dit vliegtuigje stond op zijn geboortekaartje en heb ik daarvan gescand. Die afbeelding heb ik ook op een rompertje gestreken; heel schattig...(zei ze bescheiden-ahum-)
En dit is een lectuurmandje (met zwart-wit verpakte lectuur) voor ons gastgezin. De hartjes heb ik gemaakt van stevig karton. (verpakkingsmateriaal van beddengoed) Als het vakantie wordt, vind ik het altijd leuk om iets voor hen te maken.
En tot slot nog een cadeautje van Moeder Natuur: zonnestralen!!!
(met dank aan Corine van het blog THUIS)

18 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Inderdaad leuk om met aandacht cadeaus te verpakken...dat mag ik ook graag doen! Zo is het nog feestelijker om iemand er blij mee te maken!

Lieve groet, Ingrid

kienkele zei

Ook ik vind het leuk om iemand blij te maken met een leuk cadeautje, en aandacht voor het verpakken maakt het wat mij betreft extra leuk! Soms is het alleen wel jammer dat mensen het niet eens zien.... Maar ach, je kunt niet alles hebben, toch?
groetjes, Tineke

Karin zei

Ik doe dat ook zo graag. Dat het al een feest is om het kado te zien en bijna zonde is om uit te pakken....vind ik dan :o) De ontvanger kan vaak niet wachten.
Groetjes, Karin

(Oh ja en de stoelen zitten prima hoor!)

It's me zei

Wat een leuke kadootjes........je bent erg creatief hoor nieneke.

En de zonnestralen zijn geweldig ............alhoewel er vanmorgen sneeuw lag hier !

Weltrusten voor straks................fijne dag morgen !

Splashes of Pink and Mint zei

Het is al een kadootje op zich zoals jij alles inpakt! Pfftt... dan maak ik me er altijd maar makkelijk van af! Nu ik dit zo zie, neem ik me voor om er ook eens iets meer werk van te maken, want dit ziet er toch geweldig uit! Je kunt zien dat je er veel tijd en aandacht aan besteed hebt!
Groetjes Elly

The Old and the Beautiful zei

Ik moest weer even flink bij je bijlezen Nieneke maar heb weer genoten van je posts en van jou een kadootje krijgen is dus dubbel feest zie ik al!

Groetjes,
Gonda

Marion zei

Hoi Nieneke,

Je lijkt mij wel hihi.
Heerlijk hé ik doe ook altijd van alles tussen het papier en de folie. Met sinterklaas bijv. stro en pepernoten, in de lente veertjes, in de zomer schelpjes ect. Ja ik vind het ook een sport hoor een passend cadeau te vinden en pak dus het liefst zelf in.
En die zonnestralen mooi hé, kan je echt van genieten zeker na zo'n lange winter.

liefs Marion

Mayflower zei

Ohhhh...dat is wel het mooiste kado....die zonnestralen, wat heerlijk hè. Prachtige foto's.
Ook je mooi en creatief ingepakte kadootjes vind ik geweldig, ik hou daar zelf ook heel erg van om er iets speciaals van te maken.
Fijne dag en lieve groet, Mea

Anita zei

Wat leuk dat jij ook zo van inpakken houdt,ik heb daar ook iets mee!Heb ook potjes en blikjes vol 'inpakspul'altijd handig.Kijk ook altijd goed als er in winkels als Riviera maisom ofzo iets wordt ingepakt,dat is daar ook altijd een feestje!
Groetjes Anita.

Patricia zei

Ow super leuke manier van inpakken heb je... zo kom ik ook nog eens op ideetjes...haha...*knipoog! in 1 woord GEWELDIG!!

Liefs Patricia

Bonjade zei

Zo zeg alles gedaan met liefde dat zie je zo.
Dat zijn de mooiste om te krijgen;0))
Heerlijk niet de zon, oh ik geniet zo echt rijkdom gratis van moeder natuur.
Fijne middag

lia zei

Wat leuk zijn jouw kadootjes. En je hebt gelijk hoor, als een kado mooi is ingepakt dan maak je het kado veel persoonlijker en specialer.
En die zon, heerlijk vandaag.

lieve groet Lia

Hannekie(Sisterly) zei

heerlijk he dat creatief inpakken. ik vind dat altijd voorpret. maakt het net ff af
gr hannie

@nne zei

Ik ken dat gevoel! Ik geef ook liever pakjes dan er te krijgen. Jouw verpakkingen zijn ronduit prachtig! Met vriendelijke groet, @nne

lia zei

Hoi, Als de hedera nog niet helemaal volgroeid is dan kun je nu al de uitstekende takken terugsnoeien. Ik ga er gewoon met de heggeschaar langs omdat het al een hele oude haag is. Maar nu is het wel de mooiste tijd, want straks krijg je uitlopers en die moet je dan weer wegknippen. En met het snoeien vertakt hij zich en word dus voller.
Nou ik hoop dat ik de goede info heb gegeven en dat je er wat aanhebt.

Groetjes Lia

Janet zei

Hallo,

Even een berichtje van de ernstige verzamelaar,en dat je dat niet meer weet enzo..ik dacht ga es even kijken wie dat grappige berichtje stuurde.
Leuke persoonlijke blog heb je,leuk om even bij je te kijken.

Groetjes Janet

Pierelantijntjes zei

Hallo Nieneke,
Wat een superleuke, gezellige blog heb je. Ik heb genoten van al je post hoor (kon niet meer stoppen met lezen toen ik begonnen was).
Ik vind het ook heerlijk om te geven en om aandacht te geven aan het inpakken. Heb straks een verjaardag van mijn schoonzusje dus kan me weer lekker uit gaan leven.
Groetjes van Ester

Claudia Leertouwer zei

Hoi Nieneke, Dank je wel voor je reactie op mijn blog, hierdoor heb ik er gelijk een mooie blog bij om toe te voegen. Jeetjemina wat ben jij kreatief zeg!! Groet, Claudia