maandag 1 februari 2010

helse tocht


Wat een dag! Vanmorgen heb ik echt een helse tocht gehad naar mijn werk! Het strooizout was op, en de weg was 1 grote ijsbaan. Ik heb echt met m'n hart in mijn keel achter het stuur gezeten. Ik dacht: wanneer besluit je dat je echt niet door kunt rijden...Maar ja omkeren was ook geen optie,(dezelfde glibberbaan weer terug) dus dan maar gewoon rustig aan volhouden.
Uiteindelijk heb ik er ruim 2 keer zolang over gedaan als anders, moest ik echt even bijkomen, maar was het een fijne dag met de kinderen.
Bij de Action zijn ze al in paasstemming! Ik had mooie paaseieren en deze tuinstekers gescoord. De paaseieren liggen "in de wacht" maar die tuinstekers mogen alvast de pot met boomstronken opleuken!

8 opmerkingen:

Loveforpiemonte zei

Altijd druk bij de Action, maar ik vind het toch wel een geweldige winkel hoor! kom nooit met lege handen thuis.
Groetjes Madelon
PS ben helemaal verliefd op je keuken!

Bonjade zei

Wat een leuke prikkers zeg.......oh jee, nu moet ik ook door de gladheid....
Op naar de Action.
Fijne dag

Mayflower zei

Hoi Nieneke, vandaag is het hier ook nog steeds spekglad, ze doen hier bijna niets aan de wegen en voetpaden, voor een rondje met de hond mag ik wel brood meenemen want je glibbert alle kanten uit hihi. Hopelijk zijn de snelwegen beter begaanbaar, want mijn mannen zitten in Utrecht.
Wat leuk die stekers, ik heb die nog niet gezien bij de Action, ik heb wel paaseieren bekleed met een stofje meegenomen.

Groetjes, Mea

The French Bear zei

What a scary drive it must have been, I hate to drive on ice. Glad you made it okay!
Cheers,
Margaret B

Home and Lifestyle zei

Wat heb je een mooie keuken...ik kan mij voorstellen dat je daar supe trots op bent!!

Ik ben je volger geworden, mocht je zin hebben om op mijn blog langs te komen, dan ben je van harte welkom!!

Groetjes, Ingrid (Home & Lifestyle)

Jolanda zei

Hier is het vooral nat en waar nog sneeuw lag erg glad.
Wat ben je er al vroeg bij, maar nu hebben ze de leuke dingen nog. Die zijn vaak als 1e weg.
groet Jolanda

Anoniem zei

Hoi Nieneke via Mayflower kwam ik op je blog terecht,heb al even zitten kijken en ziet er gezellig uit bij je,ik vond het vandaag ook niets op mijn fietsje,het was idd een glijbaan en de automobilisten worden nog boos op je,omdat je iets van het fietspad afwijkt,maar de fietspaden zijn gewoon niet begaanbaar,je stekers zien er schattig uit,ik ga mij aanmelden als volgster,tot een volgende keer en nog een hele fijne avond,groetjes Joke.

Karin zei

Vandaag met al die regen was het ook niet alles. Ben vanochtend op weg naar mijn werk behoorlijk onderuit gegaan, resultaat gekneusde elleboog en gekeneusde dij, en een mooie kleur dat ze hebben, auauauauau. Zal morgen wel een stram dagje worden :O(
Groetjes, Karin