vrijdag 12 februari 2010

Museum

Ons persoonlijke "museum"

Naar beider tevredenheid slapen we op zolder. Dat heeft een aantal redenen:
1- De kamers in het huis waren "op"; we hebben op de eerste verdieping 3 kamers, 2 voor de kinderen en 1 omgetoverd in badkamer
2- Jack heeft een enorme stripboekencollectie en daar heeft hij een prachtige oplossing voor gemaakt op zolder. Hij is als de dood dat 1 van de schatjes bedenkt erin te gaan kleuren of (hoe erg kan het zijn?) lezen!!
3- Jack is ENORM lief, leuk en aardig, maar vooral ENORM groot (2.13 M) dus we hebben ook een groot bed (2.30M) Het is toch wel handig als je dan nog om het bed kunt lopen..
4- Ik heb een flinke collectie kleding en daar konden we op zolder ook een mooie oplossing voor vinden!

Door dat "mega-bed" had ik helaas geen plek meer naast ons bed voor een mooie kast of een leuk tafeltje, ook omdat de schacht naar de schoorsteen nog midden over de muur loopt!  Maar: mijn schat is niet voor 1 gat te vangen!! nee hoor: hij maakte er gewoon 12!!!!In de vershillende hokjes staan nu spulletjes met een "museale"waarde te pronken.


Moederdagcadeaus en de tekening die een kind uit mijn klas maakte voor onze trouwkaart (met trouwschoenen)

"Onze"eend: we hebben een aantal jaar een baby-blauwe eend gehad. Heerlijk: dakje open en rijden maar! We zijn er zelfs in getrouwd!Handafdrukkken van Jack (toen hij 6 was) Kees en Jannes
Eerste schoenen van Jack en Jannes
En dan heb ik natuurlijk de hoop dat die vakjes steeds voller en voller worden! Met steeds meer moederdagknutsels en andere kostbare herinneringen...

5 opmerkingen:

It's me zei

Achhhhh............wat schattig allemaal........zo lief !
Wel heerlijk zo'n lang bed ! zeker zoals wij er twee honden aan het voeteneind liggen ! tip !

Fijn weekend Ria

lia zei

Wat een ontzettend leuk idee is dit. En een bed van 230 m, kun je daar wel beddengoed voor kopen? Lijkt me erg moeilijk. Maar ach dat neem je op de koop toe.
Heb me nu aangemeld als volger, was ik vergeten.

fijn weekend, lia

Mayflower zei

Hoi Nieneke, wat een prachtige wand met al die nisjes, zo kan je heel wat schatten en kostbaarheden een plekje geven. Wat leuk de schoentjes van man- en zoonlief en dan de handafdrukjes, dat zijn toch heel bijzondere stukken.
Ik heb de stekertjes gevonden, ik heb ze met het duifje, je had er verschillende, ik moet er nog iets mee doen, leuk dat je daar nog aan dacht.
Wens je een fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Home and Lifestyle zei

Die nisjes, gevuld met dierbare spulletjes, maken het wel bijzonder en heel persoonlijk. Het lijkt mij lastig om zo lang te zijn, hij zal er wel aan gewend zijn inmiddels, maar als hij vergeet te bukken, zal hij toch vaak zijn hoofd stoten!

Fijn weekend! Groetjes, Ingrid

Anoniem zei

Zooo dit is prachtig mooi gemaakt,wat een idee en al die dierbare spulletjes erin,het is gewoon super!fijne avond,groetjes Joke.