zondag 20 juni 2010

woonkamer nieuwe stijl

Op de achtergrond staat ie dan: de boosdoener!

Het zat er al een tijdje aan te komen en ik heb het nog even weten te rekken tot nu (het WK, dus mooie aanbiedingen) maar hij is er dan nu toch echt: een nieuwe tv!
En hoewel ik er helemaal niet naar uitkeek (mijn oude tv- kast vond ik erg leuk) moet ik zeggen dat ik er erg blij mee ben.

Allereerst kijkt het echt geweldig (zo)scherp en relaxed door het ambi-light (vond ik echt belachelijk, maar blijkt heel prettig te kijken -sorry schatje-)

Toen kwam het volgende:
We hebben de oude tv-kast toch weg gedaan (vond ik een schatje en halfhoog dus veel decoratie mogelijkheden, zie banner) Hij was wel heeeeel diep (moest voor die oude toeter) en die diepte hebben we nu echt niet nodig...En op die plaats staat nu de oude kast van mijn oma! Daar ben ik dus echt super-de-puper blij mee!!! De kast heeft ook al in ons vorige huis in de woonkamer gestaan, later bij Kees op de babykamer en daarna heeft hij een tijdje weggestopt op zolder gestaan. En nu; och,wat staat ie te pronken!!! Mooi hè , oma???


In de kast staat de dvd-speler en de video en veeeeel zooi...
Draden zijn keurig weggewerkt...(zei ze blij)
Ik heb nog even getwijfeld over de kleur van de kast, maar nu hij er zo staat....
Nee, 't is mooi zo..
Maar goed, dit is de oude plek van de tv...
Dat betekent dat we een stukje "om" zijn gegaan met de zithoek.

De tv willen we graag nog aan de wand bevestigen. Binnenkort komt er een stucadoor voor het toilet, dus dan willen we meteen de contactdoos in de muur laten maken.
Het grappige is dat we nu dus aan de andere kant van de deur zitten; de hele zithoek is nu veel meer verdeeld over de woonkamer.

Dit is de andere wand.
Van de week heb ik een nieuwe bank en loungestoel met hocker besteld (12 weken levertijd!!!!!)

Dit krukje/ poefje kon gelukkig wel alvast mee...


Alles is voor nu in ieder geval weer netjes
(snoeren weg, muur geschilderd)
en tegen de tijd dat de kaarsen weer volop aan gaan, komt de rest...
(poeh, wat duurt wachten dan lang...)








16 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Als je eenmaal begint, blijf je schuiven hè! Het resultaat is mooi geworden hoor en een koelkast tv is echt niet meer van deze tijd (al hebben wij dat modelletje ook tot een half jaar terug nog gehad hoor!).

Wat is de kast van je oma mooi!!! Die hoort echt niet op zolder thuis, dat is echt zonde! Meegenomen is ook nog dat je er veel rommeltjes in kwijt kunt!

Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

It's me zei

Wat een mooie kast !!! echt een plaatje...............zo gezellig bij je !!!

En ja wij hebben ook nog zo'n oude tv met enorme achterkant...............eens ....ja eens ....staat hier ook zo'n moderne !!! fijne gezellige week ! liefs Ria...

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Wat een tv wel allemaal niet teweeg brengt. Maar het ziet er weer goed uit, en ja, zo langzamerhand ontkom je er niet aan.

De "oma"kast, is een prachtige oude kast, zoals hij is, is hij. Een kleurtje? doe maar niet.

Fijne week, groetjes Pauline

basiclabelSweden zei

Hhahahah.... dus jij dacht een nieuwe tv dan bestel ik ook gelijk een heerlijke nieuwe bank haha.... tjaaa met die vakanties er tussen duurt alles wat langer.

Gezellig zo, fijne avond :)

The Old and the Beautiful zei

Ik moest een beetje lachen om je verhaal want ook voor mij hoefde het allemaal niet zo nodig maar toen hij eenmaal stond was ik na 1 avond t.v kijken ook om. Echt mooi hoor zo'n groot beeld en je hebt toch een prachtige kast ervoor terug.
Veel kijkplezier ;-)
Groetjes,
Gonda

Claudia Leertouwer zei

jammer altijd van die levertijden, als je iets anders wilt dan wil je het nu!

Groet, Claudia

Unknown zei

Mooi ingericht bij jullie.
Prachtige kast in een prachtige kleur.
Groetjes en een fijne week.
Brigitte

Jolanda zei

Mooi geworden hoor! En oh, wat is die kast van je oma mooi!
Mijn man heeft bij Philips aan het ontwerp van ambi-light gewerkt en loopt altijd van trots naast z'n schoenen als iemand enthousiast is. Ik zal hem het stukje laten lezen! (zelf hebben we de tv niet, wel een Philips of course ;-)).
Groeten, Jolanda

Mayflower zei

Wat een prachtige kast van je oma, die verdiend echt een ereplekje in de kamer, staat heel mooi en ook de kist waar jullie nieuwe tv op staat is een plaatje. Wat heerlijk al dat veranderen, al brengt het met tv en apparatuur altijd wel heel wat werk met zich mee (lees: draden hihi) Weet er alles van, ik had eerst ook zo'n grote toeter-tv in een grote kast staan en met de komst van een flatscreen moest ook alles worden veranderd.
Ik kan me je ongeduld ook wel begrijpen, wat moet je dan lang op je nieuwe spulletjes wachten, maar het vooruitzicht is in ieder geval mooi. Het leuke krukje heb je in ieder geval al binnen.
Fijne week.
Lieve groet, Mea

Twa zei

Wij hebben er ook nog een hoor, zo'n tv met zo'n toeter. Maar ik denk inderdaad dat als er wat anders zou komen dat wij ook de hele huiskamer op zijn kop moeten zetten.
Leuk he, al die apperatuur. Het is wel weer heel erg leuk dat de kast van je oma er weer staat, want die is toch wel heel erg leuk hoor.
Succes met wachten op je bank!
Groetjes Antoinette.

Splashes of Pink and Mint zei

Wij hebben dus nog steeds zo'n bakbeest en zie er gewoon tegenop om aan een nieuwe te moeten! Pffftt... ik vind ze best groot (breed dan hè!), en nu heb ik alles mooi in de kast samen met de rest van de attributen. Nou ja, dan komt er ook vast wel een oplssing voor. Maar gek genoeg vind ik het bij een ander helemaal niet storend, het past eigenlijk wel heel mooi zo in jullie kamer. En die kist waar ie opstaat is ook supergaaf! De kast van je oma is prachtig, kan ook lekker veel in. Kortom: geslaagde metamorfose!

Corine(THUIS) zei

Je uitgestelde actie is toch goed uitgepakt!! Ziet er goed uit zo met de kist en de kast.. en ja dat wachten op nieuwe meubels, da's mijn hobby ook niet, maar er zit niks anders op ;)
Groeten en veel kijkplezier, Corine(THUIS)

Pierelantijntjes zei

Prachtig staat de kast van je oma. Ik vind de kleur ook schitterend. De tv staat erg leuk op de kist.
Wat jammer dat je zo lang op je nieuwe spullen moet wachten. Maar het is wel iets leuks in het vooruitzicht, dus nog even volhouden. Wij hebben nog zo'n echte ouderwetse tv. en ik weet eerlijk gezegd niet hoe we zo'n brede neer moeten zetten, maar alles op z'n tijd.
Fijne week,
Liefs Ester

lia zei

Hé, grappig.. Wij hebben die tv het weekend even hier gehad om te kijken. We wilden die van beneden naar boven doen en dan beneden een nieuwe. Maar ik vond hem te groot, dus misschien proberen we de kleinere versie nog even. Maar het is een hele mooi tv. En die kast is ook zo mooi. Veel plezier van je spullen.
En een fijne week, lia

Hannekie(Sisterly) zei

wat een prachtige kast is dit zeg. die moet je zeker zo laten. gr hannie

G-STYLE zei

Ben benieuwd naar je nieuwe bank en stoel , vind je kamer al heel erg mooi worden .
De kast van je oma staat daar prachtig, vind het in die houtkleur een mooie tegenhanger voor het wit .
fijne week verder , groetjes Gea