woensdag 3 februari 2010

Roze!















We boffen want bij ons in de buurt staat er langs elk weggetje wel ergens een stalletje met tulpjes voor een prikkie! Meestal rij ik er eerst een heel aantal voorbij, want ik ben altijd op zoek naar de witte, maar nu is het tijd voor een extra dosis gezelligheid; dus op zoek naar ROZE!

Want roze is lief, zoet, schattig en vrolijk! (en helemaal de lievelingskleur van dochter Kees!)

Vorig jaar heb ik in de (kerst)uitverkoop bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud deze tulpenvaas gekocht. Ik gebruik hem zeker in deze tijd heel veel, maar ik weet nu al dat ik hem straks ook weer helemaal zat ben en dan verdwijnt íe weer uit beeld. TOT het weer tulpentijd is en dan ben ik weer verloren....(net zo'n gevoel als met de kerstboom: ik kan niet wachten tot het weer "mag" en op 2 januari kan ik hem wel wegkijken!)








8 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Hi Nieneke! Leuk dat je even bent komen buurten! En toevallig dat we allebei dezelfde tulpen hebben staan! Ik ben ook best wel van het wit en zeker met bloemen, maar rose tulpen....yummie!!!! Gezellig blog heb je, ik ga je volgen! En je woont trouwens vast niet ver bij mij vandaan. M'n zusje werkt zelfs bij de Boet. Ik heb zelf nog een bloemenwinkel gehad in Hoogwoud, maar dat is inmiddels al jáááren geleden!
Groetjes Elly

Home and Lifestyle zei

Dat staat erg leuk, die roze tulpen! Heerlijk om zo het voorjaar al een beetje in huis te halen!

Groetjes, Ingrid (Home & Lifestyle)

Karin zei

Helemaal mooi. It's time for PINK kijk maar naar de verschillende blogs. Gezellig hoor na al het wit.
Groetjes, Karin

It's me zei

Hahahaha jij ook al op de roze toer??

Moet je eens bij mij kijken.........

Mooi hoor die tulpen,mooie vaas ook !

Groetjesssssssss weer Ria

Patricia zei

Hoi Nieneke,

Ik kwam via Mea's Blog naar jouw blog om ff te koekeloere!!
Wat een ontzettend mooie tulpen heb je gescoord en dat vaasje is echt zoooo lief!!

Liefs Patricia

Bonjade zei

Grappig zeg zo'n echte tulpenvaas.
Hmmm...ik ruik het voorjaar hier.....
Fijne dag

Mayflower zei

Hoi Nieneke, een mooie tulpenvaas heb je en roze.........ik liep vanmorgen langs de bloemenkraam en dacht ook...zal ik die roze tulpen meenemen, ik die meestal voor wit ga. Ik heb ze laten staan, ook vanwege overvolle fietstassen, maar nu ik dit zo zie moet ik nog maar even terug.
Groetjes Mea

Anoniem zei

Tulpjes zijn zo leuk,ik koop ze altijd,maar zo`n mooie tulpenvaas heb ik niet en wat staat dat geweldig zeg en haha je verhaaltje over wegkijken,dat heb ik ook wel na een tijdje,je rose tulpen zijn mooi rose van kleur,het stolpje wat ik zie vind ik ook erg schattig,groetjes Joke.